När som helst nu

Inom snar framtid kommer den är bloggen att blomstra igen. Frågan är bara i vilka färger dessa blommor kommer att vara i. Så långt har historien inte kommit, så än så länge får ni nöja er med en palett av färger i alla skalor som finns.

Blått som havet, som himlen eller som de vackraste av ögon. Är detta färgen som valet faller på

Grönt som gräset, som pengar eller som den ädlaste av örter. Blir det denna färg som till sist väljs?

Rött som eld, som solnedgångar eller som kärlek. Denna lockande färg är en möjlig kandidat till valet.

Gult som solen, som kycklingar eller som guld. Allt gyllene har stora chanser till att bli valt. Nu och för alltid.

Brunt som jorden, som träden eller som den värsta utav avföringar. Här finns inte så stora möjligheter till att bli vald. Varken nu eller sedan.

Svart som natten, som katten eller som den starkaste vrede. Valet faller ofta på svart, så det är ett troligt alternativ.

Inget av detta är spikat än. Allt kan ändras. Färger kan tillkomma, färger kan försvinna. Det viktigaste är inte vilken färg det blir, det viktigaste är innehållet.

Kommer ni åter en annan gång, då skall ni se att det är skillnad här. Är denna gång inte redan imorgon kanske det har hunnit träda fram något, oavsett kulör. Kommer det vara något intressant? Kommer det vara något för dig? Vilken färg kommer vi till slut få se?

Frågorna hopar sig och det enda man kan göra, det är att ge sig till tåls. Innan något är här, på plats, då är det inget att se. Logiskare förklaring får man leta efter. Men inom kort, då skall det vara något på plats här Något nytt, stort och bra. Kanske det bästa någonsin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s